Ure som investering

Velkommen til TimeToWatch

Ure som investering 

Ur-investering er et relativt nyt begreb for mange, og et område de færreste forbinder med andet end store udskrivninger. Men det bør faktisk anses som en seriøs investeringsretning på linje med vin, klassiske biler og kunst. Samtidig med at man oplever en værdistigning får man også en herlighedsværdi, som de finansielle investeringer ikke tilbyder.  

 Det er særligt klassiske mærker som Rolex, Audemars Piguet og Patek Philippe samlere investerer i. Disse mærker er kendte for deres meget vedholdende og langsigtede strategier om at værne om deres brand, og kører derfor en meget stram politik omkring lancering af nye modeller i kombination med et stærkt begrænset udbud på de mest efterspurgte modeller. En strategi der på visse modeller derfor har fået priserne til at eksplodere på brugtmarkedet de seneste år.

TimeToWatch har siden 2016 kørt en investeringsportefølje bestående af ure fra Audemars Piguet, Patek Philippe samt Rolex. Fokus har primært været på sportsmodellerne i stål, men også senest mere dressy ædelmetals modeller. 

Følgende afkast har været noteret for 2016-2020:

2016: +13,3 %
2017: +13,9 %
2018: +24,6 %
2019: +21,4 %
2020: +21,6 %
Så over en femårig periode er værdien steget ca. 19 % årligt. Stigninger der matcher selv de skarpeste aktieporteføljer, men med langt mindre risiko for fald, som stort set ikke er set på ur-markedet siden finanskrisen. En stor fordel ved disse alternative investeringsformer er, at de for de flestes vedkommende kan betragtes som skattefri profit, forudsat uret/urene ellers indkøbes i privat regi, og med alm. brug for øje.  

Er du interesseret i at vide mere om investering i ure, er et godt sted at starte med bogen ”Den ultimative Rolex-guide”, som er udgivet af TimeToWatch. Denne indeholder et investeringskapitel på ca. 80 sider, hvor en række Rolex-ure gennemgås med investering for øje.   

Bogen kan købes til en favorabel pris direkte via TimeToWatch, hvor vi matcher laveste aktuelle net-pris.  

Ønsker du at vide mere om investering i ure, så kontakt os endeligt og få en snak.

image4
TW-logo-emblem-negativ

Links
Hjem
Sortiment
Ure som investering
Artikler
Om Timetowatch
Information
Kontakt

Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik

Timetowatch 
v/ Mads Gjødesen & Mikkel Grentzmann
Tlf. 20114875
Tlf. 30595063
Guldsmedgade 27
8000 Aarhus C

Mail. info@timetowatch.dk
CVR nr. 42209724


Instagram
Facebook

© some@agency

It takes skills to buy a preowned watch