• Rolex

  Explorer II

  Reference

  226570

  82.995,00 Kr.
 • IWC

  Portofino Chronograph

  Reference

  IW391007

  25.995,00 Kr.
 • Solgte

  Seamaster

  Reference

  25418000

  SOLGT
 • Rolex

  Daydate 36 mm

  Reference

  118239

  179.995,00 Kr.
 • Menu
  Kontakt

  Kontakt os

  Kontakt os

  Vælg venligst en gyldig formular

  Events

  For os er ure meget mere end blot et salgsprodukt. Det er vores store passion og ikke blot et arbejde. Derfor har vi gennem årene opbygget et stort netværk af andre samlere og passionerede kunder, hvis store interesse også er ure.

   

  Som en del af TimeToWatch konceptet er sammenkomster, også kaldet GTG, en central del af vores forretning.  Derfor arrangerer vi løbende GTG’er, hvor urene er i centrum. Det kan være alt fra rene sociale events til mere specifikke foredrag om ure.

   

  Ønsker du at blive en del af vores TimeToWatch-community, og deltage i vores events, så send os en mail på info@timetowatch.dk. Så kommer du på event listen. Sikkerheden er i fokus, så derfor stilles der store krav til dokumentation/deltager-tjek inden deltagelse.

   

  Foruden de events vi selv arrangerer kan vi også tilbyde eksklusive foredrag og fremvisninger for mindre/lukkede forsamlinger. Typisk i firma- eller privat-regi, hvor man ønsker at høre nærmere om køb af eksklusive ure. Kontakt os for nærmere information herom.