• Rolex

  Datejust 36 mm

  Reference

  16013

  39.995,00 Kr.
 • Tudor

  Black Bay 41

  Reference

  79230R

  19.995,00 Kr.
 • Rolex

  Explorer II

  Reference

  16570

  64.995,00 Kr.
 • Rolex

  Datejust 36 mm

  Reference

  126234

  79.995,00 Kr.
 • Menu
  Kontakt

  Kontakt os

  Kontakt os

  Kontakt os her

  Kontakt os

  Om TimeToWatch

  Velkommen til TimeToWatch

  Hvem er TimeToWatch

   

  Mads Urup Gjødesen startede TimeToWatch i 2011 med det formål, at handle med finere horologi baseret på passionen for ure. Han har gennem det seneste årti selv været passioneret samler af fortrinsvis vintage Rolex, Audemars Piguet samt Patek Philippe, og har gennem årene oparbejdet en høj viden på området via nationale og internationale kontakter.

  Mads har en baggrund som maskiningeniør/MBA, og har en dyb teknisk passion for ure og i særdeleshed håndværket i dem.

  I 2021 fusionerede TimeToWatch med GPwatches, og teamede op med ejeren Mikkel Grentzmann Pedersen. Mikkel har en baggrund fra Handelshøjskolen, og ligeledes en stor passion for ure og at handle med dem.

   

  Vores vision

   

  Vores vision er at drive TimeToWatch på samme ambitiøse og professionelle måde som de bedst ur-brands driver deres forretninger. Nemlig med dedikation og passion for urene, samt med fokus på høj service og rådgivning i købsfasen.

  Et ur skal købes med hjertet og ikke fornuften, men omvendt er det rart at vide, at alle de “fornuftige” objektive kriterier til et højkvalitetsur er opfyldt, når du handler hos TimeToWatch. Af samme årsag sælges der kun ure af fabrikater vi personligt selv kan stå inde for at investere i.