Information

Sådan handler du med TimeToWatch

Firmainformation

TimeToWatch har base i Aarhus med adresse og fremvisningslokale i Åbyhøj. Her vil det efter aftale være muligt at besigtige vores ure. Af sikkerhedsmæssige årsager opbevares alle vores ure i bankboks. Ønsker du at få et ur fremvist, er det blot at kontakte os 1-2 dage inden en fremvisning passer dig. 

Der er ingen faste åbningstider, så fremvisning kan tilpasses dine ønsker. 

Firmaoplysninger 

TimeToWatch.dk v/ Mads Urup Gjødesen

Nannasvej 16

8230 Åbyhøj 

 E: info@TimeToWatch.dk 

T: +45 2011 4875

URL: www.TimeToWatch.dk

CVR: 33634099

DKK-konto:

Bank: Sparkassen Kronjylland

Reg. Nr.: 6192

Konto nr.: 0015963239

IBAN: DK5961920015963239

BIC-kode: KRONDK22

EUR-konto:

IBAN: DK1561920015963255

BIC-kode: KRONDK22

Bestilling

Ønsker du at købe en vare fra os, kontakter du os pr. mail eller tlf. Herefter aftales handlen på plads mht. betaling og levering. 

Betaling 

Urene kan enten betales via forudgående bankoverførsel, straksoverførsel eller kontant (i henhold til lovgivning) ved afhentning. Vi modtager ikke kreditkort som betaling. Dog kan Paypal evt. benyttes, men kun hvis køber dækker alle omkostninger, der er forbundet med overførslen. Der afregnes i danske kroner eller EUR (efter dagskurs). 

Alle ure uanset stand og alder handles som brugte, og er kun pålagt brugtmoms, så der kan ikke fratrækkes moms af handelsprisen. Ej heller ved købe via firma eller hvis uret eksporteres ud af DK.

Levering 

Vores ure kan enten sendes eller afhentes i Aarhus (Åbyhøj). Vi udleverer kun ure der på forhånd er betalt enten via bankoverførsel eller kontant afregning ved afhentning. 

 

Forsendelse 

Vi sender gerne uret til dig. Vi benytter Post Danmarks forsikrede forsendelse, så der ingen risiko er forbundet med forsendelsen. Uret vil blive sendt forsikret til den aktuelle værdi. Skulle der opstå problemer med forsendelsen tager TimeToWatch det fulde ansvar, så du som køber står uden ansvar. Ved forsendelser til TimeToWatch er det afsender der er ansvarlig for en sikker og forsikret forsendelse. Når TimeToWatch har kvitteret for modtagelse overtager vi ansvaret for uret. 

 Kvittering 

Alle vores ure leveres med kvittering udstedt af TimeToWatch. Heraf fremgår alle urets data inkl. serie nr. og pris. Desuden vil det fremgå, at uret er 100 % originalt og funktionelt i orden. Returret og garanti er gældende fra faktura dato. Vær obs på alle ure sælges som brugte, så der kan ikke fratrækkes moms ved køb gennem firma eller ved eksport. Dette gælder uanset urets stand og alder. 

Fortrydelsesret 

Du tilbyder 14 dages fortrydelsesret ved fjernkøb (købt ubeset) af ure og dele hos TimeToWatch. Dog skal varen returneres i samme stand som ved købet inkl. alt tilbehør der fulgte med ved købet. TimeToWatch forholder sig ret til at afvise en returvare, såfremt den ikke fremstår i samme stand som ved levering. Ved afhentning frafalder denne fortrydelsesret.

Når TimeToWatch har modtaget uret, returneres købsprisen via bankoverførsel til køberskonto. Evt. forsendelsesomkostninger dækkes af køber. Uret kan også overdrages personligt til TimeToWatch i Aarhus, og købssummen returneres her med bankoverførsel.

Reklamationsret 

Der ydes 6 mdr. garanti og 24 mdr. reklamationsret på funktionalitet på ure solgt af TimeToWatch. Vi garanterer at uret ved levering går tilfredsstillende, med forbehold for mindre afvigelser i præcision afhængigt af alder og fabrikat. Reklamationeretten dækker ikke defekter på glas eller rem. Der dækkes ikke for vandtæthed med mindre uret fremstår nyserviceret med nye pakninger. Garantien dækker på intet tidspunkt skader sket under hård fysiske aktivitet eller uheld som tab/slag. TimeToWatch udbedrer skaden omkostningsfrit hos vores urmagere. Omkostninger forbundet med fragt dækkes af urets ejer. 

Reparationer 

Vi samarbejder kun med fagligt kompetente og veluddannede urmagere vi gennem vores samarbejde har positive erfaringer med. Vi garanterer dog ikke at alle ure vil blive repareret på autoriserede værksted for det pågældende mærke. Vi samarbejder men er række forskellige urmagere, så alt afhængigt af geografisk lokation samt ur-mærke. Vi forbeholder os retten til at bestemme, hvor uret udbedres ud fra egne erfaringer. Skulle der mod forventning opstå fejl på dit indkøbte ur, skal du kontakte TimeToWatch hurtigst muligt på mail eller tlf for at aftale nærmere vedr. reparation. Der tages forbehold for evt. tastefejl i prissætning og beskrivelse af ure på både TimeToWatch.dk samt de sider der annonceres på. Spørgsmål som ikke er besvaret ovenfor kan rettes til TimeToWatch.

TimeToWatch-Logo

Links
Hjem
Sortiment
Ure som investering
Artikler
Om Timetowatch
Information
Kontakt

Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik

Timetowatch 
v/ Mads Gjødesen
Tlf. +45 20 11 48 75
Mail. info@timetowatch.dk
CVR nr. 33 63 40 99

Instagram
Facebook

© some@agency

It takes skills to buy a preowned watch