Om TimeToWatch

Velkommen til TimeToWatch

Hvem er TimeToWatch? 

TimeToWatch er startet i 2011 med det formål, at handle med finere horologi baseret på passionen for ure. Jeg har gennem det seneste årti selv været passioneret samler af fortrinsvis vintage Rolex samt Audemars Piguet, og har gennem årene oparbejdet en høj viden på området via nationale og internationale kontakter. 

Min vision er at drive TimeToWatch på deltidsbasis. Med en baggrund som maskiningeniør/MBA, er mine ambitioner ikke at være fuldtids ursælger. Jeg kan derfor tillade mig at drive TimeToWatch som en hobbyforretning uden fokus på omsætning og profit, der let kommer til at overskygge passionen for urene, hvis det er ens levebrød. Det mener jeg er den rette måde at sælge ure på, og derigennem sikre at kunden får den højeste service og uvildige vejledning i købsfasen. 

Et ur skal købes med hjertet og ikke fornuften, men omvendt er det rart at vide, at alle de "fornuftige" objektive kriterier til et højkvalitetsur er opfyldt, når du handler hos TimeToWatch. Af samme årsag sælges der kun ure af fabrikater jeg personligt selv kan stå inde for at investere i.

Mads Urup Gjødesen // Indehaver af TimeToWatch 

TimeToWatch-Logo

Links
Hjem
Sortiment
Ure som investering
Artikler
Om Timetowatch
Information
Kontakt

Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik

Timetowatch 
v/ Mads Gjødesen
Tlf. +45 20 11 48 75
Mail. info@timetowatch.dk
CVR nr. 33 63 40 99

Instagram
Facebook

© some@agency

It takes skills to buy a preowned watch