Om TimeToWatch

Velkommen til TimeToWatch

.

Hvem er TimeToWatch? 

Mads Urup Gjødesen startede TimeToWatch i 2011 med det formål, at handle med finere horologi baseret på passionen for ure. Han har gennem det seneste årti selv været passioneret samler af fortrinsvis vintage Rolex samt Audemars Piguet, og har gennem årene oparbejdet en høj viden på området via nationale og internationale kontakter. 
Mads har en baggrund som maskiningeniør/MBA, og har en dyb teknisk passion for ure og i særdeleshed håndværket i dem.  
I 2021 fusionerede TimeToWatch med GPwatches, og teamede op med ejeren Mikkel Grentzmann Pedersen. Mikkel har en baggrund fra Handelshøjskolen, og ligeledes en stor passion for ure og at handle med dem.


Vores vision er at drive TimeToWatch på samme ambitiøse og professionelle måde som de bedst ur-brands driver deres forretninger. Nemlig med dedikation og passion for urene, samt med fokus på høj service og rådgivning i købsfasen.


Et ur skal købes med hjertet og ikke fornuften, men omvendt er det rart at vide, at alle de "fornuftige" objektive kriterier til et højkvalitetsur er opfyldt, når du handler hos TimeToWatch. Af samme årsag sælges der kun ure af fabrikater vi personligt selv kan stå inde for at investere i.

Mads Urup Gjødesen & Mikkel Grentzmann // Indehavere af TimeToWatch 

TW-logo-emblem-negativ

Links
Hjem
Sortiment
Ure som investering
Artikler
Om Timetowatch
Information
Kontakt

Handelsbetingelser & vilkår
Cookie- og privatlivspolitik

Timetowatch 
v/ Mads Gjødesen & Mikkel Grentzmann
Tlf. 20114875
Tlf. 30595063
Guldsmedgade 27
8000 Aarhus C

Mail. info@timetowatch.dk
CVR nr. 42209724


Instagram
Facebook

© some@agency

It takes skills to buy a preowned watch