• Rolex

  Datejust 41 mm

  Reference

  126334

  Årgang2021

  Stand95%

  94.995,00 Kr.
 • Rolex

  Datejust 26 mm

  Reference

  69173

  Årgang1988

  Stand85 %

  27.995,00 Kr.
 • Rolex

  Datejust 36 mm

  Reference

  16233

  Årgang1998

  Stand90%

  52.995,00 Kr.
 • Andre Mærker

  Panerai Luminor 1950 44 mm

  Reference

  PAM0576

  Årgang2019

  Stand95%

  129.995,00 Kr.
 • Menu
  Kontakt

  Kontakt os

  Kontakt os
  Alle

  Vores Sortiment

  Tudor ure

  Tudor er kendt for at være den mere moderne version af Rolex, især efter de i 1936 blev opkøbt af Rolex’ grundlægger. Vi har et udvalg af nye og brugte Tudor ure, der tilbyder en kombination af design, know-how og schweizisk mekanik. Tag et kig på vores udvalg herunder og kontakt os for besigtigelse i vores butik i Aarhus eller efter aftale i København.

  Brugt Tudor Black Bay 58 2021 front

  Nye og brugte Tudor ure

  Schweiziske Tudor er et stærkt mærke, der er grundlagt i 1926. I 1936 blev det dog opkøbt af Hans Wilsdorf, som har grundlagt Rolex. På trods af visse ligheder med Rolex, er de mange nye og brugte Tudor ure ofte mere moderne i deres udtryk, hvilket blandt andet kommer til udtryk i farvemuligheder på urskiven.

  Selvom Tudor har en tæt forbundet historie med Rolex, er mærket dog i dag helt sit eget, og har været en stjerne i svøb de senere år, fordi uret tilbyder en kombination af design, know-how og schweizisk mekanik.

  Et brugt Tudor er vores bedste bud på et fantastisk ur med høj value-for-money værdi til under 30.000 kr. Uanset om du handler et nyt eller brugt Tudor ur, er du sikker på at få et robust ur på niveau med de langt dyrere Rolex ure, men til en betydelig mere attraktiv pris – netop på grund af ejerforholdet, hvor Tudor fortsat i dag har samme ejere som Rolex. Dette er en garant for et højt kvalitetsniveau. Den primære forskel ligger i finishen og håndværket, hvor der hos Rolex er lagt mere arbejde i disse processer.

  Tudor fremstiller selv deres værker, og kan betragtes som in-house manufaktur. Såvel finish og holdbarhed er på et meget højt niveau, og klart blandt de bedste i prisklassen under 30.000 kr. Derfor får et brugt Tudor vores varmeste anbefaling som et solidt klassisk og eksklusivt ur, der vil holde værdien fremover.

  Brugt Tudor Black Bay 58 2021 i sin boks

  Brugt Tudor ur med garanti

  Hos TimeToWatch tilbyder vi både nye og brugte Tudor ure. De nye ure kan bestilles hjem på efterspørgsel, så kontakt os gerne, hvis du ønsker et specifikt fabriksnyt Tudor ur, som vi ikke har på lager.

  Når du handler nyt eller brugt Tudor ur hos TimeToWatch, yder vi 6 måneders garanti og 24 måneders reklamation på produktet. Herudover er der 5 års fabriksgaranti på nyere Tudor ure. De 5 års fabriksgaranti træder i kraft fra den oprindelige købsdato, hvormed du sammen med vores garanti ofte har en dobbelt garantidækning på uret, når du handler hos os.

  Ønsker du at se og prøve et af vores Tudor ure? Du skal blot kontakte os for en besigtigelse af et nyt eller brugt Tudor ur. Vi er fleksible og holder åbent efter aftale, så tidspunktet altid passer dig.

  Vær dog opmærksom på, at vi opbevarer alle vores urværker eksternt i en bankboks. Kontakt os derfor minimum en dag før du ønsker fremvisningen, så vi har mulighed for at arrangere.

  Vi tilpasser naturligvis dit nye eller brugte Tudor ur til dig, så du kan få det på håndleddet ved køb.