• Rolex

  Datejust 41 mm

  Reference

  126334

  Årgang2021

  Stand95%

  94.995,00 Kr.
 • Rolex

  Datejust 26 mm

  Reference

  69173

  Årgang1988

  Stand85 %

  27.995,00 Kr.
 • Rolex

  Datejust 36 mm

  Reference

  16233

  Årgang1998

  Stand90%

  52.995,00 Kr.
 • Andre Mærker

  Panerai Luminor 1950 44 mm

  Reference

  PAM0576

  Årgang2019

  Stand95%

  129.995,00 Kr.
 • Menu
  Kontakt

  Kontakt os

  Kontakt os
  Alle DateGMT-MasterDaytonaSubmarinerSea-Dweller/DeepseaDay-DateExplorerDatejustOyster PerpetualDame-ureVintageYacht-MasterSky-DwellerMilgauss

  Vores Sortiment

  Rolex ure

  Rolex tilbyder nogle af de mest ikoniske ur-modeller, som verden nogensiden har set. Hos TimeToWatch har vi altid et stort udvalg af nye og brugte Rolex ure på lager. Tag et kig på vores udvalg herunder og kontakt os for besigtigelse i vores butik i Aarhus eller efter aftale i København.

  Modeller

  Alle DateGMT-MasterDaytonaSubmarinerSea-Dweller/DeepseaDay-DateExplorerDatejustOyster PerpetualDame-ureVintageYacht-MasterSky-DwellerMilgauss
  Sorter

  Produkter: 96

  Brugte Rolex ure hos timetowatch.dk

  Nye og brugte Rolex ure

  Det er på ingen måde et tilfælde, at brugte Rolex ure er ekstremt efterspurgte. Rolex står for nogle af de mest ikoniske ur-modeller, som verden har set. Lige siden 1905 har den schweiziske mastodont forenet følelser og passion for ure med elegant præcisionsmekanik.

  Faktisk var datidens ure ikke særligt præcise, men takket være samarbejdet med en urproducent i Bienne, lykkedes det grundlægger Hans Wilsdorf at skabe et ekstremt nøjagtigt armbåndsur, der siden har skabt historie.

  Siden 2016 har Rolex desværre begrænset udbuddet af deres mest efterspurgte modeller, så det er blevet nærmest umuligt at købe dem fra ny hos autoriserede forhandlere. Markedet for brugte Rolex ure er derfor nærmest eksploderet siden da. Både nye, brugte og vintage Rolex ure er derfor i høj kurs.

  Hos TimeToWatch er vi eksperter i alle typer af Rolex ure. Både de aktuelle fabriksnye modeller samt vintage sports Rolex modeller fra 1960-90’erne og alt derimellem. Vi garanterer derfor, at du får en rådgivning og oplever ekspertise, som i visse tilfælde er højere end hos din lokale Rolex forhandler. Simpelthen fordi, vi har mange års erfaring med køb og salg af disse brugte og udgåede Rolex modeller.

  Brugte Rolex ure hos timetowatch.dk

  Garanti for originalitet og funktionalitet på dit brugte Rolex ur

  Vores ekspertise inden for brugt Rolex sikrer, at du som køber får et ur, som er 100 % originalt og velfungerende. Alle vores ure er kontrolleret for deres originalitet, og for at mekanikken er velfungerende, og ikke er servicetrængende, inden et salg.

  Lever uret ikke op til vores høje krav om stand og funktionalitet, serviceres/renoveres Rolex uret grundigt inden salg. Her bruger vi vores store internationale netværk af urmager-specialister. Særligt vintage Rolex kræver ekspertise og kendskab til modellerne, fordi urene skal renoveres med respekt for oprindeligheden. Den almindelige autoriserede Rolex-urmager vil blot udskifte slidte dele med nye, hvilket devaluerer urets samlerværdi (oprindelighed og værdi) betragteligt! Hos TimeToWatch renoverer vi derimod med fokus på samlerværdien, frem for blot at udskifte dele uden respekt for urets legende.

  TimeToWatch yder 6 måneders garanti og 24 måneders reklamation på vores Rolex ure. Foruden dette er der altid 5 års fabriksgaranti på nyere Rolex ure, gældende fra oprindelig købsdato. Du har med andre ord ofte en dobbelt garanti på uret, når du handler hos TimeToWatch.

  Ønsker du at se og prøve et af vores brugte Rolex ure, skal du blot kontakte os for besigtigelse. Vi holder åbent efter aftale, og kan mødes, når det passer dig.

  Alle ure opbevares eksternt i bankboks, så kontakt os venligst dagen inden du ønsker fremvisningen. Vi tilpasser naturligvis dit nye Rolex ur, så du kan få det på håndleddet ved køb.